Rapunzel of Sweden – extensions

För dig som inte vill ha hårförläning eller hårförtjockning permanent, men ändå vill kunna fylla ut tjockleken på håret eller förlänga håret snabbt inför en kväll eller en stor fest har Rapunzel of sweden – extensions det bästa alternativen för just detta.

Då finns flera olika valmöjligheter att välja mellan från Rapunzel of Sweden, det svenska företaget som startades 2007. De har löshår utav hög kvalité som är tillverkat av äkta hår. Deras produkter och hår finns till försäljning både för frisörer/salonger men också till allmänheten. De har en hemsida www.rapunzelofsweden.com som det går väldigt smidigt att beställa ifrån. Och de har de bästa lösningarna för snabb och naturlig hårförtjockning och förlängning.

Nedan tänkte jag tipsa om några olika snabba sätt att fylla ut eller förlänga sitt hår på med hjälp av fantastiska extensions från Rapunzel of Sweden som går fint att sätta i och ta ur som man vill.

Easy clip in

Det absolut smidigaste är Easy clip in set, som består av endast en hårdel som fästes med clips som en hårrad runt hela huvudet, den fyller enkelt ut ditt hår så det blir tjockare och fylligare. Denna rekommenderar jag att använda som en förtjockning, den finns endast längden 50 cm så har du kortare hår kan du ta med ditt clip in till din frisör och be om att klippa in det i din egen längd, viktigt att det klipps av en professionell frisör då det kan se onaturligt och fejk ut annars.

Easy clip in set finns i femton olika färger. Man kan även använda easy clip in set för att förändra sin hårfärg, om man tex vill ha lite ljusare slingor/balayage kan man välja en färg som matchar med sin egen men som även har lite ljusare inslag. Perfekt för dig som vill testa en ny hårfärg men inte vill färga ditt egna hår.

Köp Easy clip in i valfri färg på rapunzelofsweden.com

Clip on set 7 pieces premium

För dig som vill förlänga håret och samt fylla ut det rekommenderar jag att köra på Clip on set 7 pieces, det är mer hår än easy clip on samt är det 7 stycken hårdelar i olika storlekar så du kan sätta de större delarna baktill och de mindre framtill vilket ger ett mer naturligt resultat. Clip on set 7 pieces finns i hela 57 olika färger.

rapunzelofswedencliponset7pieces

Köp Clip on set 7 pieces på rapunzelofsweden.com

Clip-in ponytail

Perfekt för dig som vill ha en tjock, lång snygg hästsvans. Det kan vara svårt att få till en riktigt snygg, fyllig och lång hästsvans och då är detta den optimala lösningen. Tofsen fästes enkelt med klipps runt din egen hästsvans. Sedan snurrar du runt en hårslinga runt tofsen för att täcka och vips har du en supersnygg hästsvans som samtidigt ser så naturlig ut. Detta är en perfekta lösningen inför en utekväll, en middag eller en finare gala.

Köp clip-in ponytail på rapunzelofsweden.se

Rapunzel Clip-in löslugg

Perfekt för dig som vill testa på att ha lugg men inte vill klippa av ditt eget hår. Nu när luggmodet är hetare än någonsin rekommenderar jag verkligen att skaffa denna. Den är kortare i mitten och längre ut mot sidorna vilket gör att man kan välja om man vill ha den som en hellugg, eller om man vill svepa den åt sidorna som en snygg gardin lugg.

Köp Clip-in löslugg på rapunzelofsweden.com

clipinfringe

Rapunzel hairband

Min absoluta favorit! Rapunzel hairband, tar bara några sekunder för dig att sätta i, ser otroligt naturligt ut på grund av det elastiska tunna bandet och ger dig både ett tjockt och långt svall. Tvekar du på vilken hårdel du ska välja att köpa från Rapunzel, köp hairband. Det kommer att vara så smidigt att sätta i och ta ur för dig, hjälper dig att både förtjocka och förlänga håret samt ger ett naturligt snyggt resultat och är den ultimata quickfixen inför en fest eller middag. Fungerar naturligtvis också utmärkt att bära till vardags looken.

rapunzelhairband

För nya kunder som inte tidigare handlat från Rapunzel of Sweden har jag en rabattkod att erbjuda som ger 10 % rabatt vid köp över 500 kr!

Rabattkod: ADDHAIR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *